2015

An2015
An2015

Arnhemse Nieuwen

Juryleden

Affiche

Avond

Op dinsdagavond 15 september presenteerden elf veelbelovende net afgestudeerden van ArtEZ zich tijdens de tiende editie van Arnhemse Nieuwe in Showroom Arnhem. 

Ieder jaar selecteert een jury op uitnodiging van OPA, CASA en BKA de tien beste afstudeerders van ArtEZ in de disciplines Bouwkunst, Fashion Design, Fine Art, Graphic Design, Interaction Design en Product Design. Op 15 september stelden deze tien zich in een 20X20 format in Showroom Arnhem voor met een presentatie over hun achtergrond, werkwijze en ontwerpvisie. Ook tonen zij hun werk in een kleine pop-up tentoonstelling.
 
Dit jaar levert ArtEZ’ nieuwe opleiding Creative Writing haar eerste lichting afgestudeerden. Aanleiding om een van hen uit te nodigen Arnhemse Nieuwe 2015 op te luisteren met een eigen voordracht.
 
De lichting ‘Arnhemse Nieuwe 2015’ bestaat uit Chris Burghouts (BK), Lilian Admiraal (FD), Isabelle Tellié (FD), Julius Thissen (FA), Johannes Kronenberg (FA), Asja Keeman (GD), Hendrike Nagel (GD), Jip Warmerdam (ID), Karlijn Sibbel(PD), Stephanie Saris (PD) en Lisa Weeda (CW).
 
Arnhemse Nieuwe vierde dit jaar een lustrum: Arnhemse Nieuwe 2015 is alweer de tiende editie van deze publiekstrekker!