2013

Arnhemse Nieuwe 2013
Arnhemse Nieuwe 2013

Arnhemse Nieuwen

Juryleden

Affiche

Avond

Op 17 september presenteren twaalf jonge, vers afgestudeerde ArtEZ-studenten zichzelf in Showroom Arnhem als Arnhemse Nieuwe 2013.

Ieder jaar studeren tientallen talentvolle ontwerpers, kunstenaars en architecten af aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten en ArtEZ Academie voor Bouwkunst in Arnhem. In een avondvullend programma vertellen de Arnhemse Nieuwe 2013 aan de hand van het pakkende 20x20 format over hun achtergrond, werkwijze, ontwerpvisie en toekomstdromen. Hun werk zal tevens te zien zijn in een kleine pop-up tentoonstelling in Showroom Arnhem.

De Arnhemse Nieuwe 2013 zijn:

Richard Blees (BK), Gijs de Hey (GD), Danielle Verdoes (GD), Thomas Boland (ID), Lieke Brekelmans & Julia Leitmeyer (PD), Joris de Groot (PD), Henriette Tilanus (FD), Joris Suk (FD), Liselore Frowijn (FD) en Frank Blommestijn & Michiel van der Werf (FD)


De achtste editie van Arnhemse Nieuwe is een eerste samenwerking van Ontwerp Platform Arnhem (OPA), architectuurcentrum CASA en Beeldende Kunst Arnhem. Deze drie netwerkorganisaties willen jong talent een duwtje in de rug geven en een podium bieden.